Detalii despre proiect

 

  • Proiectul poate fi modificat in functie de cerintele dumneavoastra. In cazul in care doriti modificari de compartimentare, finisaje, marire sau micsorare de goluri, redimensionarea grosimii de caramida atat la inchideri cat si la compartimentare, serviciul va este oferit gratuit.
  • In cazul in care orientarea terenului nu va permite realizarea locuintei asa cum este afisata, modificarea proiectului in oglinda va este oferita gratuit.
  • AOVarchitectura va ofera gratuit panoul de identificare a santierului imediat dupa obtinerea autorizatiei de consructie. Panoul este realizat din materiale rezistente la intemperii si respecta marimea caracterelor conform art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 456/1994 privind organizarea si functionarea santierelor.
  • In cazul in care doriti extinderea locuintei, se pot adauga camere suplimentare contra unui cost calculat numai pentru suprafata desfasurata adaugata.
  • Proiectul este realizat atat din punct de vedere arhitectural cat si structural asa incat sa atraga costuri de constructie cat mai mici.
  • Livrarea proiectului se poate realiza in orice oras din tara. In cazul in care doriti unul din proiectele noastra dar nu puteti ajunge la biroul AOVarchitecture, corecturile si predarile se realizeaza prin telefon, e-mail si curier rapid.
  • Proiectul contine atat documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC), cat si dosarele pentru constructive (PT).
  • Toate proiectele AOVarchitecture sunt semnate si verificate de catre un verificator MLPAT pentru arhitectura, structuri, instalatii.
  • Prezenta la fazele determinante este gratuita pentru proiectele din Bucuresti si raza Jud. Ilfov.

   

  Continutul proiectului


  Proiectele AOVarchitecture contin atat dosarul pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC), cat si dosarele pentru constructie (PT)

   - Arhitectura

  Intocmire documentatie pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, Intocmire documentatie pentru obtinerea avizelor aferente Certificatului de Urbanism, Foaie de capat, borderou, foaie de semnaturi, memoriu tehnic, dovada inregistrarii proiectului la OAR, legitimatie Verificator MLPAT, Referat Verificare MLPAT, plan de incadrare in zona, plan de amplasament, planurile proiectiilor orizontale ( parter, etaj ), plan invelitoare, sectiuni caracteristice, vederi, liste de cantitati. 

  - Structuri

  Foaie de capat, borderou, lista de semnaturi, referat de verificare MLPAT, legitimatie de verificator MLPAT, memoriu tehnic, program de faze determinante, plan fundatii, sectiuni fundatii, armare stalpi, plan cofrare planseu peste parter, plan armare planseu peste parter, armare grinzi, plan cofrare planseu peste etaj ( in cazul in care peste etaj se doreste placa din beton armat ), plan armare planseu peste etaj ( in cazul in care peste etaj se doreste placa din beton armat ), armare atice ( in cazul in care exista ), plan sarpanta, extras de armatura si beton. 

   - Instalatii

  Foaie de capat, borderou, memoriu tehnic, legitimatie Verificator MLPAT, referat verificator MLPAT, breviar de calcul, schema coloanelor de alimentare cu apa, schema coloanelor de canalizare menajera, schema coloanelor termice, schema centralei termice, schema monofilara tablou pentru fiecare etaj in parte.   

  Pentru mai multe detalii despre constructii, proiectare, materiale noi, design, idei gasiti rubrica articole

  Predarea proiectului se realizeaza atat in format original cat si in format digital ( PDF ) pentru multiplicare in santier.

  Pentru preturile afisate, nu se adauga TVA

  DTAC = Documentatie Tehnica pentru Autorizatia de Constructie

  PT = Proiect Tehnic

  DDE = Detalii De Executie

  CU = Certificat de Urbanism

          S.d. = Suprafata desfasurata

          S.c. = Suprafata construita 

          S.u. = Suprafata utila