Detalii despre proiect

Proiectele se realizeaza personalizat pentru fiecare client in functie de cerinte, studiul geotehnic, amplasare in teren, sisteme de incalzire, sisteme de evacuare ape menajere, electronice si electrocasnice, tip de invelitoare, pachet de servicii, etc. 

- Proiectul poate fi modificat in functie de cerintele dumneavoastra. In cazul in care doriti modificari de compartimentare in limita suprafetei desfasurate afisate, finisaje, marire sau micsorare de goluri, redimensionarea grosimii de caramida atat la inchideri cat si la compartimentare, serviciul va este oferit gratuit.

- In cazul in care orientarea terenului nu va permite realizarea locuintei asa cum este afisata, modificarea proiectului in oglinda va este oferita gratuit.

- AOVarchitectura va ofera gratuit panoul de identificare a santierului imediat dupa obtinerea autorizatiei de constructie. Panoul este realizat din materiale rezistente la intemperii si respecta marimea caracterelor conform art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 456/1994 privind organizarea si functionarea santierelor.

- In cazul in care doriti extinderea locuintei, se pot adauga camere suplimentare contra unui cost calculat numai pentru suprafata desfasurata adaugata ( vezi pachete de servicii mai jos ).

- Proiectul este realizat atat din punct de vedere arhitectural cat si structural asa incat sa atraga costuri de constructie cat mai mici. 

- Livrarea proiectului se poate realiza in orice oras din tara. In cazul in care doriti unul din proiectele noastre dar nu puteti ajunge la biroul AOVarchitecture, corecturile si predarile se realizeaza prin telefon, e-mail si curier rapid.

 - Proiectul contine atat documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC), cat si dosarele pentru constructive (PT).

        - Toate proiectele AOVarchitecture sunt semnate si verificate de catre un verificator MLPAT pentru arhitectura, structuri, instalatii.

        - Prezenta la fazele determinante este gratuita pentru proiectele din Bucuresti si raza Jud. Ilfov.

        - Intocmirea documentatiei pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, este inclusa in pachetele de servicii AOV architecture 

        - Intocmirea documentatiei pentru avizele aferente Certificatului de Urbanism, este inclusa in pachetele de servicii AOV architecture

        - Imaginile 3D pentru exterior sunt incluse in pachetele de servicii AOV architecture

        - AOV architecture ofera, prin colaboratori si servicii de: dirigentie de santier, constructii, obtinere avize, obtinere certificate urbanism, obtinere autorizatii, obtinere acte necesare, cadastru, studiu geotehnic, certificate energetice, etc.

        - Calculul coeficientului G de izolare termica, se ofera gratuit pentru oricare dintre cele doua pachete de servicii 

        - Proiectul de imprejmuire a proprietatii, se ofera gratuit, la cerere, pentru oricare dintre cele doua pachete de servicii 

 

__________________________________________________________________________________

Continutul proiectului pentru pretul afisat.
Proiectele AOV architecture afisate, contin atat documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC), cat si documentatia pentru construire (PT) .  

Arhitectura

Intocmire documentatie pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, intocmire documentatie pentru obtinerea avizelor aferente Certificatului de Urbanism, Foaie de capat, borderou, foaie de semnaturi, memoriu tehnic, dovada inregistrarii proiectului la OAR ( Ordinul Arhitectilor din Romania ), cerere pentru obtinerea autorizatiei de construire, legitimatie Verificator MLPAT, Referat Verificare MLPAT, plan de incadrare in zona, plan de amplasament, planurile proiectiilor orizontale ( subsol, parter, etaj, etc. ), plan invelitoare, sectiuni caracteristice, fatade, liste de cantitati, plan imprejmuire, sectiune imprejmuire, vederi imprejmuire.  

Structuri

Foaie de capat, borderou, lista de semnaturi, referat de verificare MLPAT, legitimatie de verificator MLPAT, memoriu tehnic, program de faze determinante, plan fundatii, sectiuni fundatii, armare stalpi, plan cofrare planseu peste parter, plan armare planseu peste parter, armare grinzi principale, plan cofrare planseu peste etaj ( in cazul in care peste etaj se doreste placa din beton armat ), plan armare planseu peste etaj ( in cazul in care peste etaj se doreste placa din beton armat ), armare atice ( in cazul in care exista ), plan sarpanta, extras de armatura si beton. 

Instalatii

Foaie de capat, borderou, memoriu tehnic, legitimatie Verificator MLPAT, referat verificator MLPAT, breviar de calcul, schema coloanelor de alimentare cu apa, schema coloanelor de canalizare menajera, schema coloanelor termice, schema centralei termice, schema monofilara tablou pentru fiecare etaj in parte, calculul coeficientului G de izolare termica.    

____________________________________________________________________________________________________________

Pentru mai multe detalii despre constructii, proiectare, materiale noi, design, idei gasiti rubrica 
articole

Predarea proiectului se realizeaza atat in format original cat si in format digital ( PDF ) pentru multiplicare in santier.

_____________________________________________________________________________

Pentru preturile afisate, NU se adauga TVA

Pachete de servicii

DTAC+PT = 10 Eur/mp/suprafata desfasurata ( pretul afisat in pagina pentru fiecare proiect )

sau 

DTAC+PT+DDE = 12 Eur/mp/suprafata desfasurata ( optional* )

* Pentru varianta detaliata a proiectului ( DDE ), pretul se schimba de la 10 Eur/mp/suprafata desfasurata, la 12 Eur/mp/suprafata desfasurata. Nu se aduna cele doua preturi. 

Pachetele de servicii se aplica pentru orice proiect fie ca este unul afisat, unul modificat sau un proiect de la zero. 

______________________________________________________________________________

DTAC = Documentatie Tehnica pentru Autorizatia de Constructie

PT = Proiect Tehnic

DDE = Detalii De Executie

DTAD = Documentatia Tehnica pentru Autorizatie Desfiintare

PAC = Proiect pentru Autorizatia de Construire ( vechea denumire a DTAC )

PAD = Proiect pentru Autorizatia de Demolare ( vechea denumire a DTAD )

MLPAT = Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului

CU = Certificat de Urbanism

SC = Suprafata Construita ( amprenta )

SD = Suprafata Desfasurata

SU = Suprafata Utila ( SC sau SD fara peretii exteriori si cei de compartimentare )

Pentru intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati prin rubrica de contact, la unul din numerele de telefon sau prin e-mail.