Home | Parteneri |

Eden Forest

Eden Forest

Proiect cu 410 de loturi de teren langa padure, in satul Gulia, Tartasesti, in nord vestul Bucurestiului, 300 metri de DN 7 Bucuresti – Targoviste. La 10 min de intrarea in Bucuresti, la 25 min de Romexpo si 30 min de Piata Victoriei. 390.000 mp, plan urbanistic modern, loturi intre 450 mp si 890 mp, deschideri generoase, drumuri interioare de 10 m, respectiv 12 m latime. Pret exceptional.

Inconjurat de trei paduri intinse pe cateva sute de hectare, te vei bucura de aerul curat de aici si vei simti diferenta fata de aerul poluat din Bucuresti. In drumul spre casa vei parcurge 3 km de “verde”, drumul national traversand padurea de salcam si tei.

Proiectul include 400 de loturi, spatiu comercial, gradinita privata, parc de 5.000 mp cu loc de joaca pentru copii, terenuri de sport, club cu piscina interioara si sala de fitness.

Terenul este intravilan curti-constructii, deschidere de 650 metri la drum asfaltat, curent electric si gaz la limita proprietatii, drumuri interioare pietruite, imprejmuire exterioara a intregului proiect.

www.edenforest.ro