Home |

Izolarea mansardei

Izolarea mansardei

Izolarea mansardei creste confortul caminului tau si reduce facturile de energie

Stiai ca prin acoperis se pierde pana la 20% din totalul de energie consumata al casei?

Realizand o izolare corecta a mansardei, poti economisi in fiecare an 25% din costurile cu incalzirea sau racirea. In plus, pe langa toate aceste economii, vei avea parte de confort pe tot parcursul anului bucurandu-te permanent de temperaturi constante.

Beneficiile izolarii cu vata minerala cu Tehnologia ECOSE®

5 ani de cercetare intensiva au condus la realizarea unor produse de izolare unice fabricate din materii prime naturale si/sau reciclate, fara componente nocive pe baza de petrol.

Tehnologia ECOSE® dezvoltata de Knauf Insulation foloseste un liant fara formaldehida adaugata in procesul de fabricare a produselor din vata minerala. Acestea nu contin aditivi, coloranti artificiali, vopsea, ori alti compusi chimici.

  1. Respiri aer de calitate

Datorita produselor naturale din componenta sa, vata minerala sprijina crearea unui climat interior sanatos prin cresterea calitatii aerului, fapt demonstrat si de Certificarea Eurofins Gold pe care produsele cu ECOSE® le detin inca din anul 2010.

  1. Izolare termica

Datorita coeficientului bun de conductivitate termica, vata minerala asigura stabilitatea termica a mansardei indiferent de sezon, astfel incat, iarna aerul rece sa ramana in exterior, iar in lunile calduroase, temperatura din interior sa fie confortabila datorita faptului ca un sistem de izolare eficient impiedica incalzirea spatiului de sub acoperis.

  1. Mansarda ”respira” permanent

Fiecare individ produce zilnic aproximativ 400 ml de vapori. Daca ii adaugam si pe cei proveniti din activitatile casnice, precum gatitul, uscatul sau calcatul rufelor, vom constata ca este necesar sa gasim cai de eliminare a acestora, daca ne dorim un spatiu de locuit sanatos, fara mucegai sau condens. Solutia este alegerea unui sistem complet de izolare, ce include pe langa vata minerala si alte componente (benzi de etansare, bariere de vapori), care sunt permeabile la vapori. Recomandam Sistemul Homeseal LDS.

  1. Montaj simplu si rapid

Vata minerala se instaleaza usor deoarece se muleaza, fixandu-se perfect in spatiul de izolat, acoperind astfel toate golurile care pot cauza formarea puntilor termice prin care se pierde energia. Pentru un montaj corect si eficient se recomanda taierea vatei cu 1-2 cm mai mult fata de cota pentru ca aceasta se extinde, izoland tot spatiul.

  1. Protectie la foc

Vata minerala cu ECOSE® face parte din euroclasa A1 de reactie la foc.

Nu arde si nu degaja fum pentru ca temperatura degajata de foc este de aproximativ 600 grade Celsius, mai mica decat temperatura de ardere a vatei minerale de sticla (peste 700 de grade Celsius) si decat cea a vatei bazaltice (arde la 1 000 de grade Celsius).

  1. Liniste si intimidate

Poluarea fonica este un subiect de actualitate si foarte sensibil, in special, in orase. Vata minerala cu ECOSE® este creata din materiale fibroase ce au proprietatea de a absorbi zgomotele provenite din exterior, astfel mansarda casei tale va fi un spatiu intim, linistit, fara sunete ce pot provoca disconfort intregii familii.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, recomandam utilizarea Homeseal LDS – sistem complet de izolare a mansardelor dezvoltat de catre Knauf Insulation.

Combinatia perfecta dintre materiale izolante si componentele SISTEMULUI HOMESEAL LDS asigura etanseitate si ventilatie corespunzatoare (folii / benzi / etansanti).

AVANTAJELE izolarii cu HOMESEAL LDS

  • Previne pierderile de energie
  • Previne formarea condensului si permite vaporilor de apa sa iasa din interior catre exterior
  • Previne formarea mucegaiului
  • Asigura o etanseitate perfecta pe toata durata de viata a cladirii (testat pana la 50 de ani de viata).

Cu sprijinul Knauf Insulation