Home | Proiecte personalizate |

Proiect Casa Mili

Proiect Casa Mili

Fiecare colț al acestei case ascunde o poveste, iar inima sa este livingul cu tavan boltit, care conferă un aer de spațiu și deschidere. Lumina naturală străbate direct printr-un luminator strategic amplasat în invelitoarea casei, creând un joc subtil de umbre și lumini.
- Deschisă spre zona de zi si in acelasi timp compacta, bucataria încurajează interacțiunea și schimbul de povești în timp ce gătim împreună.
- Familia care se distrează împreună rămâne împreună! Locul de joacă este separat, dar totuși integrat în zona de zi, facilitând petrecerea timpului de calitate împreună. Un răspuns perfect pentru nevoile familiei moderne.
- La intrare, te intampina o curte de lumină și o amenajare peisagistică deosebită. Este locul ideal pentru relaxare și conectare cu natura chiar de la prima impresie.
- Dormitoarele copiilor au fost gândite să ofere o perspectivă minunată spre curte, aducând natura chiar în interior. Aceste spații personalizate sunt locurile perfecte pentru odihnă și creativitate.
- Dormitorul matrimonial este retras si beneficiaza de propria-i curte privata in spatele casei.
Această casă nu este doar o locuință, ci o experiență. O poveste între pereți care celebrează familia și eficiența energetică. Ne dorim ca fiecare aspect al acestei case să aducă bucurie și să creeze amintiri de neuitat.
 
Locatie - Craiova, Jud Dolj

CONTACTEAZA AOV

Ne puteti trimite un mesaj in formularul de mai jos.

Update cookies preferences