renoVATA

Specializați în domeniul caselor pasive și a celor nZEB, renovăm, construim sau îmbunătățim, fie că este vorba de termoizolare, etanșare la aer sau finisare. Furnizăm soluțiile potrivite dar și o echipă instruită pentru finaliza cu succes lucrările.

Misiune

Misiunea renoVATA este de a îmbunătăți calitatea vieții prin construirea de clădiri eficiente energetic cu un confort sporit care să ofere protecție, bunăstare și productivitate locuitorilor.

Acțiunile noastre influențează modul de viață și de aceea acționăm în consecință cu toate forțele și cunoștințele pentru a face viața locuitorilor mai bogată, sănătoasă și productivă. O premisă fundamentală a companiei noastre este că doar prin muncă, dedicare și pasiunea în ceea ce facem pot să meargă dincolo de orice obstacol, pentru a ne atinge scopul.

Despre noi

renoVATA este o companie românească, cu obiective ambițioase, care și-a început activitatea acum 10 ani, fiind implicată în numeroase proiecte de case pasive construite în România.

În portofoliul renoVATA se regăsesc proiecte cunoscute publicului precum Casa Buhnici, Casa cu Soare sau Casa cu Cireș, dar și multe alte clădiri certificate pasiv.

De-a lungul anilor echipa renoVATA a dobândit atât cunoștințe,cât și certificări, montatorii renoVATA fiind instruiți pentru a ține pasul cu noile tendințe în materie de clădiri eficiente energetic. Suntem promotori activi pentru mai multe branduri de renume din domeniul construcțiilor , cunoscute pentru inovații prietenoase cu mediul înconjurător, utilizând produse care fac diferența în ceea ce privește reducerea amprentei de carbon a clădirilor.

Website: renoVATA.ro