Home |

Afla eficienta energetica a casei tale.

Afla eficienta energetica a casei tale.

Knauf Insulation, cel mai mare producator de solutii de izolare din lume, este un promotor al sustenabilitatii, fapt pentru care isi desfasoara activitatea conform celor mai inalte standarde de responsabilitate ecologica.

Viziunea companiei este aceea de a genera schimbarea catre produse naturale de izolare, principii care se regasesc si in strategia de sustenabilitate Pentru o lume mai buna. Solutiile Knauf Insulation, pentru izolarea corespunzatoare a peretilor exteriori/interiori in proiecte rezidentiale si non-rezidentiale, asigura protectie la foc si o termoizolare eficienta si durabila.

Vata minerala cu ECOSE® Technology detine certificarea Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru calitatea aerului la interior si ofera proprietati excelente de izolare termica, fonica si protectie la foc, avand in componenta sa pana la 80% sticla reciclata.

Angajamentul companiei pentru un viitor sustenabil se reflecta si in implicarea de peste un deceniu in actiunile construite in jurul a trei piloni esentiali: daune zero asupra mediului inconjurator, prin reducerea consumului de energie si de carbon, reciclarea deseurilor provenite din productie, incorporand principiile economiei circulare, si sustinerea de campanii constante pentru locuinte mai bune si mai durabile. In ultimul deceniu, compania a redus cu 23% consumul de energie, cu 67% deseurile si cu 43% emisiile de combustibil.    

Fiind pozitionat pe piata materialelor de constructii ca un producator de solutii moderne de izolare, Knauf Insulation isi asuma responsabilitatea contributiei pe care produsele o aduc performantei energetice, deoarece aceasta depinde in special, de calitatea anvelopei unei cladiri. Cu cat sunt mai mici pierderile de caldura prin pereti, acoperisuri, podele si ferestre, cu atat este nevoie de mai putina energie pentru a mentine o temperatura interioara stabila si confortabila, indiferent de sezon.

La nivel international, compania este un partener de incredere si pentru construirea cladirilor verzi, ce necesita certificari care implica evaluari standardizate si sistematice a caracteristicilor in raport cu mediul. Solutiile Knauf Insulation au fost folosite de-a lungul timpului in scheme de certificare precum BREEAM, LEED, HQE sau DGNB, ce atesta statutul de cladire verde. 

De asemenea, Knauf Insulation se implica constant in dezvoltarea pietei si a lansat o campanie de constientizare si informare a clientilor, “Acum este timpul sa economisim energie” (www.izolezi.ro) prin care acestia pot identifica care sunt masurile de eficienta energetica necesare pentru a face economii pe tot parcursul anului. In plus, accesand calculatorul Knauf Insulation, clientii pot afla foarte simplu eficienta energetica a casei lor si ce ar trebui imbunatatit pentru a reduce considerabil facturile lunare la energie.

Knauf Insulation isi propune sa obtina performanta, la cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare punct de lucru pe care il are, iar sustenabilitatea are un rol esential in misiunea companiei de a contribui La o lume mai buna. 

sustinut de knaufinsulation.ro