Baumit

Baumit – aparținând grupului austriac Schmid Industrie Holding (SIH) – este unul dintre cei mai importanți producători de materiale de construcții din Europa. Deținând peste 90 de companii și investiții strategice, SIH are în prezent peste 4800 de angajați în Austria și în alte 18 țări.

Finisajele Baumit îmbracă de peste 100 de ani interioarele și fațadele multor clădiri reprezentative din Austria si numeroase țări europene.

Baumit a făcut un angajament pe termen lung pentru România. De când a fost lansată în 1995, compania Baumit România Com s.r.l., deținută de Schmid Industrie Holding, a investit în producția și distribuția de materiale de construcții, în educarea personalului propriu și a generații întregi de aplicatori sau antreprenori.

După 20 de ani de activitate, Baumit este în continuare lider de piață în domeniul finisajelor interioare si exterioare, reprezentând un punct de reper pentru inovația în tehnologie, pentru performanța și durabillitatea produselor sale - șape, gleturi și tencuieli, adezivi și sisteme termoizolante pentru fațade.

Stau dovadă, ca un reper pentru competență și calitate, numeroasele proiecte realizate în acești ani în cele mai multe orașe din România.

Pentru compania Baumit, cea mai concretă garanție a calității, sunt acele proiecte care au trecut deja testul timpului după mai bine 10 ani de la realizare și care sunt un simbol al excelenței acestui brand în domeniul finisajelor pentru fațade. Clădiri vechi și noi din Oradea, Timișoara, Iași, Cluj, București și din multe alte orașe, sunt repere remarcabile pentru un ambient urban agreabil, la a cărui conservare și punere în valoare a contribuit și Baumit.

Baumit Romania Com srl va rămâne în continuare un trend-setter. Așa cum a fost principalul promotor al termosistemelor, finisajelor decorative și tencuielilor mecanizate încă din anii 1995-2005, prin angajament internațional și o bogată experiență dobândită în România, Baumit își propune  să-și consolideze statutul de leader de piață, prin competență, calitatea ofertei și promptitudinea service-ului.

Website: baumit.ro