Home | Parteneri |

Biostefeco - Seminee

Biostefeco - Seminee

Semineul reprezinta un sistem de incalzire in directa corelare cu factorii de mediu externi(vant, presiune scazuta, ceata, zona de amplasare, etc), functionarea sa fiind influentata de acestia, dar si de modul de exploatare. Ajungerea la capacitatea termica dorita depinde de combustibilul ales (cu puterea calorica si umiditatea necesara), de modul in care este aprins focul, de modul in care este realimentat focul, de reglarea aerului primar de ardere, de tirajul cosului de fum, de realimentarea cu aer proaspat in incapere si de organizarea circulatiei aerului cald in incapere.

Forma, dimensiunile, modul de executie, dar si modul adecvat de exploatare si intretinere garanteaza fiabilitatea si securitatea sistemului, in cazul unei utilizari si functionari normale.

In acordarea garantiei produselor si serviciilor se va tine cont de respectarea instructiunilor de buna exploatare si intretinere a acestora de catre utilizator.

Achizitionarea acestui produs implica luarea la cunostiinta si respectarea instructiunilor de exploatare si intretinere ale acestuia.

www.semineefocsani.ro