Home |

De ce este important sa izolezi peretii exteriori?

De ce este important sa izolezi peretii exteriori?

De ce este important sa izolezi peretii exteriori?

 

Izolarea termica a peretilor exteriori favorizeaza crearea unui climat interior placut, atat in cazul cladirilor noi, cat si in cazul renovarii unei constructii deja existente. De asemenea, reduce substantial costurile pentru incalzirea si racirea locuintei. Peretii exteriori izolati limiteaza pierderile de caldura in sezonul rece si nu se supraincalzesc in lunile calduroase.

Beneficiile izolarii cu vata minerala bazaltica Knauf Insulation

Economisesti bani!

O casa neizolata consuma iarna aproximativ 57% energie pentru incalzire, iar vara, echipamentele de racire consuma pana la 25% din totalul energiei consumate. Izolarea peretilor exteriori sporeste eficienta energetica si scade costurile la intretinere.

Vrei sa afli gratuit daca peretii exteriori ai casei tale sunt eficienti din punct de vedere energetic, ori cum poti imbunatati clasa energetica a imobilului?

Trimite-ne un mesaj care sa contina informatii despre localitatea in care locuiesti si stratificatia peretelui existent (de exemplu, caramida 30 cm, tecuiala etc.) pe adresa de e-mail tehnic.ro@knaufinsulation.com si solicita un calcul gratuit. In functie de rezultat, vei putea sa stabilesti ce solutie de izolare este potrivita pentru locuinta ta.

Siguranta in caz de incendii

Produsele din vata minerala bazaltica de la Knauf Insulation detin certificarea Euroclass A1, cea mai inalta clasificare pentru reactia la foc. Fiind incombustibile, cu o rezistenta la temperaturi de pana la 1.000 °C, produsele elimina riscul de raspandire a incendiului, nu ard si nu degaja fum.

Fara umezeala!

Sistemul de izolare Knauf Insulation permite casei tale ”sa respire”, fapt ce elimina riscul de condens in interiorul sau in spatele acesteia. Este un avantaj deosebit de important pentru casele vechi, unde umiditatea din pamant se poate strecura prin peretii de caramida. Spre deosebire de alte produse de izolatie, vata minerala bazaltica nu blocheaza umiditatea, iar aceasta nu se disipeaza.

Fara zgomote!

Poluarea fonica reprezinta o sursa de stres permanenta ce iti poate afecta sanatatea deoarece favorizeaza aparitia tulburarilor de somn sau a hipertensiunii. Datorita structurii vatei minerale bazaltice, sunetele provenite din exterior sunt reduse cu pana la 10 dB, ceea ce inseamna ca zgomotul deranjant din trafic sau lucrarile de constructii enervante nu se mai pot distinge.

Design exterior modern

Instalarea unui sistem de izolatie Knauf Insulation ofera avantajul unei rezistente ridicate a peretilor exteriori la intemperii, crescand durata de viata a acestora, precum si modernizarea aspectului cladirii. Mai mult, produsele Knauf Insulation sunt compatibile cu o gama larga de finisaje, ceea ce iti ofera libertatea de a opta pentru solutia cea mai avantajoasa pentru tine.

Instalare facila

Instalarea sistemului de izolare a termosistemului este un proces simplu, rapid si eficient. Pentru ca lucrarile se realizeaza strict pe partea exterioara a casei, confortul din interior nu este afectat in timpul instalarii izolatiei.

Pentru izolarea peretilor exteriori recomandam vata minerala bazaltica Knauf Insulation – FKD-N ThermalFKD-S Thermal sau FKL Thermal

Avantajele vatei minerale bazaltice

  • izolare termica imbunatatita
  • permeabilitate la vapori de apa
  • creste protectia pasiva la foc in caz de incendiu
  • rezistenta la imbatranire
  • material prietenos cu mediul inconjurator
  • montaj simplu si rapidcu sprijinul Knauf Insulation