Home | Parteneri |

London Stone

London Stone

London Stone este lider pe piata de piatra naturala din Marea Britanie si ofera cea mai completa gama de produse si expertiza de calitate. Dupa o experienta de 7 ani in cadrul companiei London Stone UK, aducem in Romania inovatia si calitatea celor mai bune produse de piatra naturala, si totodata cel mai bun raport calitate-pret.

Pentru London Stone Romania calitatea este o prioritate. Importam cea mai buna piatra naturala, oferind clientilor nostri materialele necesare pentru crearea unor spatii comerciale sau personale de un extraordinar impact vizual! Suntem experti in importul si vanzarea de piatra naturala si vrem sa vedem aceste produse inovatoare folosite la potentialul lor maxim.

Avem o gama larga de produse, atat pentru spatiile comerciale, cat si pentru cele de uz personal. Clientii nostri sunt atat proprietarii de locuinte, cat si contractorii, designerii de interior, peisagistii si arhitectii. In afara de calitatea produselor va oferim si consultanta in alegerea si folosirea lor, pentru cele mai bune rezultate.

https://www.londonstone.ro