Home | Parteneri |

Natural Wood Floor

Natural Wood Floor

Producator de parchet

Cu o experienta de peste treizeci de ani, societatea Natural Wood Floor, din Anglia, le ofera clientilor sai o gama larga de tipuri si modele de parchet din lemn, tip dusumea, tip herringbone, tip chevron, produse in armonie si cu respect fata de mediul inconjurator. Lemnul nostru provine direct din paduri exploatate rational din intreaga lume.
In Romania, compania este prezenta de douazeci de ani prin fabrica din Sighetu Marmatiei.

Natural Wood Floor produce parchet multistrat pe placaj de mesteacan, acest suport asigurand stabilitatea dimensionala pentru latimi mari si o rezistenta mecanica sporita. Producem parchet multistrat de 15 mm  grosime, cu strat de uzura de 3,2 mm, ce poate fi montat si pe incalzire in pardoseala si de 20 mm grosime cu strat de uzura de 5,5 mm, ce asigura o durata de viata mare.

Finisajele speciale, executate intr-o gama variata de culori, asigura un ambient placut si natural in casa dumneavostra. Rezistenta in timp si stabilitatea dimensionala a parchetului multistrat il fac sa fie alegerea perfecta pentru clima tarii noastre, unde umiditatea aerului poate avea variatii foarte mari in functie de anotimp.

Toate produsele Natural Wood Floor sunt atent verificate pe parcursul intregului flux de fabricatie astfel incat sa primiti un produs bine uscat, bine prelucrat si cu un finisaj rezistent la uzura.

Importator de deck

Deck-ul din oferta noastra este importat din Brazilia, o tara recunoscuta pentru productia sa de lemn exotic precum Ipe, Cumaru, Garapa etc.

Toate tipurile de lemn pentru exterior sunt esente dure, foarte rezistente in timp, cu o durata de viata de peste 25 de ani.

www.naturalwoodfloor.ro