Home | Santiere |

MRS Residence Smart

MRS Residence Smart

  • Locație: Bd. Republicii, nr.146-150, Ploiești, Jud. Prahova;
  • 6 cladiri colective P+5E si 1 cladire multifunctionala P+6E;
  • 360 locuinte (studio, apartamente cu 2/3/4 camere);
  • 450 locuri parcare supraterane si subterane;

"MRS RESIDENCE SMART reprezintă angajamentul MARISTAR COM S.R.L. în livrarea celui mai ambițios proiect pe ramură de dezvoltare proiecte rezidențiale, cu amplasament ultracentral, ce reflectă prioritățile sale privind locația, valoarea, calitatea și designul. 
Un proiect impresionant ce se întinde pe o suprafață de 22.000 mp și care beneficiază de o poziționare ultracentrală, fiind situat pe Bulevardul Republicii, Nr.146-150, în inima orașului Ploiești, în zona cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii ani, Cartier Albert. 
MRS Residence SMART devine orașul din interiorul orașului tău, un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu o generoasă zonă verde, 65% din suprafața terenului fiind alocată unei vegetații luxuriante și a unor elemente de decor menite să îmbunătățească calitatea vieții. 
Ansamblul este orientat către familie, comunitate, dezvoltarea laturei de socializare și consolidarea networking-ului social, oferind multiple facilități precum: restaurant, beauty salon, after school, farmacie, minimarket, pistă de alergare, teren de sport, spații pentru joacă și zone bogate în vegetație.
MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din studio-uri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase. 
Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h, toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale."

https://mrsresidenceploiesti.ro/

Detalii proiect

CONTACTEAZA AOV

Ne puteti trimite un mesaj in formularul de mai jos.

Update cookies preferences