Home |

TEHNOLOGIA ECOSE® - liant revolutionar de productie a izolatiei minerale

TEHNOLOGIA ECOSE® - liant revolutionar de productie a izolatiei minerale

TEHNOLOGIA ECOSE® - liant revolutionar de productie a izolatiei minerale

4 CARACTERISTICI ESENTIALE

Tehnologia ECOSE® utilizeaza un liant revolutionar de productie a izolatiei minerale. Materiale naturale sunt combinate cu un procent ridicat de materiale reciclabile – totul pentru a crea produse de izolare sustenabile ce asigura locuintei tale:

  1. Izolare termica si Protectie la foc
  2. Calitatea aerului din interior si Izolare fonica
  3. O locuinta ce poate sa respire
  4. Un mediu inconjurator prietenos si izolatie pe toata durata de viata a cladirii                                                                                                                

DE CE SISTEMELE DE IZOLARE CU TEHNOLOGIA ECOSE® SUNT DIFERITE?

Tehnologia ECOSE® nu contine formaldehida adaugata, iar acest lucru a reprezentat o schimbare revolutionara in domeniul izolatiilor atunci cand a fost lansata de Knauf Insulation, in urma cu mai mult de 10 ani.

Vata minerala cu ECOSE® nu contine fenoli, rasini acrilice, ori coloranti artificiali. Nuanta maro este NATURALA si se datoreaza procesului de productie.

Produsele Knauf Insulation cu Tehnologia ECOSE® au fost premiate cu nivelul Gold al certificatului Indoor Air Quality de la Eurofins. Acesta este cel mai inalt standard disponibil astazi si indeplineste toate criteriile europene existente cu privire la calitatea aerului din interior.

Standardul Indoor Air Comfort Gold reprezinta dovada perfomantei produselor certificate si reprezinta o garantie pentru industria constructiilor. Aceasta certificare este sinteza celor mai bune tehnici de masurare a compusilor organici volatili si a unui proces strict de certificare.

Vata minerala de sticla cu ECOSE® a fost recent premiata cu eticheta DECLARE – emisa de un organ international independent ce garanteaza ca produsele nu contin substante chimice daunatoare sau nesanatoase din Lista Rosie a Institutului International pentru viitorul umanitatii.

Pe parcursul unui ciclu de viata de 50 de ani, fiecare produs fabricat cu Tehnologia ECOSE® va economisi peste 100 pana la 450 de ori mai mult carbon decat a fost utilizat la fabricarea sa si de 500 de ori mai multa energie decat a fost necesar pentru a-l produce.

SOLUTII DE IZOLARE cu Tehnologia ECOSE®

Knauf Insulation aduce natura in casa ta!

Gama de produse Knauf Insulation ofera solutii pentru toate aplicatiile din cladiri comerciale si rezidentiale, atat pentru proiectele noi de constructie, cat si pentru proiectele de renovare, solutii de izolatie pentru HVAC, solutii pentru aplicatii industriale si protectie impotriva incendiilor.

 

Consulta portofoliul de produse Knauf Insulation aici.

 

 

Update cookies preferences