Home | Parteneri |

TRUST Expert

TRUST Expert

TRUST Expert - 30 ani de experienta in domeniul HVAC

75% din echipa noastra sunt ingineri cu peste 25 ani experienta.

Cu propriile departamente Tehnic & Vanzari, formate din ingineri cu experienta formata in urma a mii de proiecte si solutii furnizate in toata Romania.

De asemenea inginerii nostri din departamentul Service, furnizeaza servicii de calitate post-vanzare oriunde sunt solicitati, pentru suportul produselor noastre si a partenerilor nostri.

Totul a inceput in anul 1993 cu o reprezentanta pentru centrale termice in Piatra Neamt. In urmatoarele doua decenii de activitate, ne-am extins, reusind sa castigam increderea clientilor nostri si sa ne impunem ca experti in sisteme de incalzire, racire si ventilatie, cu solutii de proiectare complete si service post vanzare certificat.

In ultimii 30 ani sigla noastra a fost adaptata design-ului modern. Noua identitate de brand a luat in considerare abordarea "Before the Line si After the Line" in constructia brandului.

In prezent suntem importatori exclusivi in Romania pentru marci internationale consacrate precum: NIBE Suedia, SABIANA Italia, HENCO Belgia, EUROACQUE Italia, INDECAL Italia.

Website: www.trust-expert.ro