Viessmann

Gama de produse completa de la Viessmann ofera solutii individuale cu sisteme de incalzire eficiente pentru toate domeniile de utilizare si pentru toate sursele de energie.  Pionier in domeniul protejarii mediului inconjurator, Viessmann furnizeaza de zeci de ani sisteme de incalzire foarte eficiente si ecologice, sisteme solare, generatoare de caldura pentru surse de energie regenerabile si pompe de caldura.

Gama de produse completa de la Viessmann ofera o tehnologie de inalta calitate. Randamentul ridicat al produselor contribuie la reducerea costurilor pentru incalzire si reprezinta alegerea perfecta si din punct de vedere ecologic. Protejarea mediului inconjurator si a surselor de energie fosile fac parte din principille de baza ale companiei Viessmann.

Viessmann dezvolta si produce sisteme de incalzire inovative, care conving prin calitate deosebita, eficienta si fiabilitate. Multe dintre aceste produse au devenit momente de referinta ale tehnicii de incalzire.

Solutii individuale si economice

Viessmann are sistemul de incalzire potrivit pentru toate nevoile, cazane murale sau de pardoseala, sisteme care pot fi combinate, fiabile si economice, fie ca sunt pentru cladiri individuale sau cladiri de locuinte, pentru aplicatii industriale sau retele de incalzire centralizata, pentru modernizari sau constructii noi.

https://www.viessmann.ro